Gabinet Fizjoterapii

⇩ kliknij tu ⇩

Oddział Intensywnej Terapii Dziecka

⇩ kliknij tu ⇩

Liczba odwiedzających:
NOWOCZESNA REHABILITACJA FUNKCJONALNA

Dodaj opinie







9+4 =



32. Witam. Jestem w trakcie 8 cyklu mikropolaryzacji mózgu.Miałam ją robioną na wszystkie możliwe partie czyli oczy, emocje ale najwięcej razy na ruch. Na początku bardzo się tego bałam, ale Pani Asia fachowo mi wszystko wytłumaczyła. Dzięki miłej atmosferze przyjeżdżam do Piasku jak na relaks i w czasie 25 minutowej sesji sobie odpoczywam. Gorąco polecam i pozdrawiam!!!

napisał: Imię nazwisko email: Podaj e-mail data: 2019-04-11 11:31:32
31. Twoja opinia

napisał: Imię nazwisko email: Podaj e-mail data: 2019-04-11 09:57:44
30. Twoja opinia

napisał: Imię nazwisko email: Podaj e-mail data: 2019-04-11 09:57:08
29. Twoja opinia

napisał: Imię nazwisko email: Podaj e-mail data: 2019-04-11 09:55:58
28. Gorąco polecam fizjoterapię prowadzoną przez Pana Grzegorza! Chciałabym podkreślić ogromny profesionalizm i skuteczność Jego działania, jak również zaangażowanie i troskę o każdego Pacjenta. Panie Grzegorzu,jestem wdzięczna za pomoc!Dziękuję:)

napisał: Dorota email: Podaj e-mail data: 2019-01-29 21:04:41
27. Polecam usługi rehabilitacyjne Pana Grzegorza Kijonki, profesjonalizm w postawieniu diagnozy i kompleksowe podejście do pacjenta. Oprócz ciężkiej fizycznej pracy przy rehabilitacji Pan Grzegorz poradzi jak wzmocnić organizm i jak samemu sobie pomagać. Bardzo dziękuję Panie Grzegorzu.

napisał: Imię nazwisko email: Podaj e-mail data: 2019-01-27 20:51:23
26. Witam.Fajna sprawa ten kombinezon, w którym dziś sobie chodziłam. Profesjonalna rehabilitacja i przyjazna atmosfera sprawia, że rehabilitacja jest przyjemnością, a nie przykrym obowiązkiem, polecam!!!

napisał: Imię nazwisko email: anielka151@gmail.com data: 2017-06-02 19:47:20
25. Twoja opinia

napisał: Imię nazwisko email: Podaj e-mail data: 2017-06-02 19:36:07
24. Jestem po 4 cyklu mikropolaryzacji mózgu, którą to wykonywała mi Pani Joanna Żaczek.To bardzo miła,profesjonalna osoba,przez co zbiegi są bezstresowe i niemal przyjemne! Decyzję o wykonaniu tych zabiegów,podjąłem po konsultacji z moim neurologiem.W moim przypadku,trudno jest mówić o jakiś oszałamiających efektach,choć poprawę mojego stanu zdrowia widać! POLECAM!

napisał: Witold Baliński email: wibal@poczta.fm data: 2016-10-04 19:55:25
23. Bardzo polecamy zabieg mikropolaryzacji mózgu, wykonywany przez Panią Joannę Żaczek. Profesjonalizm i serdeczne podejście rozwiało nasze początkowe wątpliwości co do skuteczności zabiegu i ewentualnych skutków ubocznych i obecnie jesteśmy po 3 cyklu. Pani Joanna z ogromną cierpliwością odpowiadała na nasze pytania i tłumaczyła krok po kroku co i jak. Efekty niesamowite.Polecamy!

napisał: Dominik email: gide@poczta.fm data: 2016-09-10 22:15:05
22. Zabieg mikropolaryzacji mózgu PANI JOASIA ŻACZEK wykonała u naszej córki.Zrobiła to w sposób profesjonalny. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że udało nam się dotrzeć do osoby,która wykonuje swoją pracę tak kompetentnie i z takim zaangażowaniem. PANI JOASIA okazała się być osobą bardzo życzliwą i pomocną.Jako, że ma duże doświadczenie w pracy z dziećmi w tym pedagogiczne, udzieliła nam cennych wskazówek odnośnie ćwiczeń, które powinniśmy wykonywać z naszą córką. Za wszystko bardzo dziękujemy!

napisał: Rodzice Weroniki email: beata.fijol@tlen.pl data: 2016-09-06 06:19:47
21. W3G4QWU5

napisał: OIW E0P email: 9G3W data: 2016-09-05 20:59:50
20. Witam serdecznie Pięknie dziękuję Panu Grzesiowi za udzielenie rehabilitacji mojej mamie :)) Nadmieniam ,że pomimo stawianych diagnoz lekarzy ,ze moja mama nawiązując do jej wieku i długotrwałej przewlekłej choroby nie będzie już chodzić na własnych nogach nie dałam za wygraną i postanowiłam skorzystać z usług rehabilitacyjnych Pana Grzesia , które okazały się wielkim sukcesem , dzięki Jego zaangażowaniu i ciężkiej pracy . Obecnie moja mama chodzi o własnych siłach , nawet po schodach potrafi wyjść na pierwsze piętro co wcześniej było wogóle niemożliwe . Chciałam zaapelować do całego społeczeństwa , które potrzebuje jakiejkolwiek pomocy rehabilitacyjnej ,aby się nie zastanawiać i skorzystać z usług Rehabilitanta Pana Grzesia o "czarodziejskich rękach " i wspaniałym sercu człowieka . Pamiętajmy ,że przy ratowaniu zdrowia nie liczą się pieniądze lecz efekt :)). Jeszcze raz ślicznie dziękuję za pomoc w rehabilitacji mamy :))) . Pozdrawiam Bożena.

napisał: BOŻENA email: a27091957@wp.pl data: 2011-04-13 19:34:51
19. Bardzo polecam wszystkim ten gabinet!!! Bardzo fachowa, profesjonalna rehabilitacja, ogromne zaangażowanie rehabilitanta. Ćwiczę z p. Grzegorzem już długo i ciągle ma na mnie nowe pomysły a jego wiedza, doświadczenie i oddanie jest bezcenne. Dzięki temu mój stan ciągle się poprawia.

napisał: Krzysztof email: Podaj e-mail data: 2011-10-17 20:49:54
18. Fachowa i doskonała wiedza w dziedzinie rehabilitacji. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Zdecydowana poprawa ruchowa już po kilku spotkaniach. Wskazówki i porady pozwoliły mi także na samodzielne ćwiczenia. Do tej pory nie spotkałam lepszego rehabilitanta choć miałam kontakt z wieloma.

napisał: Jadwiga B. email: Podaj e-mail data: 2011-09-17 14:43:18
17. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, świetny kontakt z pacjentem, długotrwałe efekty terapii - szczerze polecam gabinet Pana Grzegorza Kijonki, to najlepszy fizjoterapeuta z jakim przyszło mi dotąd pracować. Pozdrawiam! :)

napisał: Marta M. email: Podaj e-mail data: 2011-09-17 09:52:29
16. test

napisał: test email: test data: 2011-07-09 09:40:54
15. Polecam Pana Grzegorza Kijonka, po kontaktach z kilkoma rehabilitantami Pan Grzegorz był najlepszy, kompetentny, z ogromną wiedzą i doświadczeniem, zaangażowany w uzyskanie jak najlepszych rezultatów dochodzenia do pełnej sprawności.

napisał: Jacek P email: a746629@gmail.com data: 2011-04-27 20:58:58
14. Wysoka jakość usług,rzetalność,skuteczność i różnorodność zastosowanych ćwiczeń pozwoliła mi szybko dojść do stanu z przed urazu.Polecam gabinet pana Grzegorza Kijonki.

napisał: Ludwik Kabała email: akabalalut@wp.pl data: 2011-04-01 16:17:03
13. Ćwiczę z Grzegorzem Kijonką i Pracownikami Gabinetu od ponad roku. Profesjonalizm, oddanie, kreatywność i modelowa współpraca z pacjentem to Ich wizytówka. Wiem po co ćwiczę i widzę postępy. Serdecznie polecam.

napisał: Jan Zieliński email: ajanzielinskipro@gmail.com data: 2011-12-14 20:11:57
12. Bardzo fachowa i profesjonalna pomoc oraz ogromna wiedza i doświadczenie. Poprzez ćwiczenia PNF zostały wzmocnione wszystkie moje mięśnie. Miła i przyjazna atmosfera. Pan mgr Grzegorz Kijonka stosuje niepowtarzające się ćwiczenia, to jest dla mnie wielki plus oraz "staje na głowie" aby mnie wyleczyć. Dojeżdżam z daleka okolice Częstochowy, ale na prawdę warto. Polecam!!!

napisał: Karina Hain email: akarina.hain84@wp.pl data: 2010-12-11 17:22:39
11. Chciałam podziękować Grzegorzowi Kijonce za pełen profesjonalizm i troskę, kwalifikacje na wysokim poziomie pozwoliły mi normalnie funkcjonować pomimo poważnych problemów zdrowotnych. Gorąco polecam ten gabinet.

napisał: Kasia S. email: Podaj e-mail data: 2010-10-15 21:02:19
10. dzień dobry,chciałam podziękować Panu Grzegorzowi Kijonce za to że mnie postawił na nogi w pełnym tego słowa znaczeniu DZIĘKUJE Jola :)

napisał: Jola Ciemała email: ajolamizerow1@interia.pl data: 2010-12-13 20:49:27
9. dzień dobry, bardzo gorąco chciałabym podziękować Państwu za profesjonalną usłuGĘ fizjoterapeutyczną, z której korzystała moja ś.p. Mama. Pan rehabilitant Grzegorz Kijonka ponadto okazywał wiele serca i wrażliwości na Jej cierpienie, co bardzo pomogło nam znieść te trudne dni nieuleczalnej choroby. dziękuję raz jeszcze

napisał: Ewa Jabłońska-Kośmider email: aw.nagorny@zdz.katowice.pl data: 2010-11-12 21:42:01
8. Wysoka fachowość i profesjonalne podejście do pacjenta , życzliwość , serdeczność ,miła przyjazna atmosfera podczas ćwiczeń ( Gadu gadu) Polecam !! Pozdrawiam cały zespół !!

napisał: Dawid Szczotka email: adawidszczotka@o2.pl data: 2010-10-25 12:53:10
7. Profesjonalizm, zaangażowanie podczas wykonywania ćwiczeń z pacjentem. Rehabilitacja prowadzona w miłej atmosferze. W imieniu męża i swoim, dziękuję!

napisał: Aleksandra Moroń email: Podaj e-mail data: 2010-04-15 20:49:24
6. Bardzo dziękuję w imieniu moim i męża za profesjonalną pomoc. Z czystym sumieniem mogę polecić gabinet ze względu na jakość usług, fachowość, rzetelność oraz życzliwe podejście do pacjenta. Od długiego czasu borykam się z bólami kręgosłupa, a dzięki zastosowanym zabiegom i mądrym radom Pana Grzegorza odczułam znaczną poprawę. Wszystkim potrzebującym polecam rehabilitację w tym gabinecie - pełen profesjonalizm!

napisał: Janina Ż. email: Podaj e-mail data: 2010-04-07 18:05:12
5. Jestem bardzo zadowolona.Dziękuję za pomoc i profesjonalne podejście do pacjenta.

napisał: Marzena Stanclik email: amarzena.stanclik@apreologistics.com data: 2010-03-21 13:52:56
4. Witam. Jestem bardzo zadowolona i podziwiam Was, po pierwsze za – profesjonalizm, po drugie – wiedzę i doświadczenie, no i dziękuję za życzliwe podejście i pomoc, bo naprawdę, przez wiele lat, korzystając z wszelkiej pomocy, wielu specjalistów, myślałam że już muszę się przyzwyczaić do bólu, a tu proszę – kilka wizyt i okazało się, że mogę pozbyć się go raz na zawsze. A to wszystko dzięki Wam!! Także jestem bardzo bardzo wdzięczna!

napisał: Pacjentka email: Podaj e-mail data: 2010-03-20 22:02:59
3. Bardzo dziękuję za szybką i profesjonalną pomoc! Dzięki Wam raz dwa zostałam postawiona na nogi, ból znikł, a ja mogłam wrócić do codziennych obowiązków. Także polecam - warto!!! Szczególne podziękowania dla Pana Grzegorza za szybką reakcję, zrozumienie i fachowe podejście! Pozdrawiam

napisał: Kasia email: Podaj e-mail data: 2010-03-20 21:56:41
2. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, wysoki poziom usług i miła atmosfera podczas każdego spotkania. Szczególne podziękowania dla Pana Grzegorza za wniesiony wkład i trud w swoją pracę i w moje odzyskiwanie sprawności ruchowej.

napisał: ula email: amonika@fmd.com.pl data: 2010-03-19 21:25:58
1. Wspaniały światowy poziom rehabilitacji, wysoko wykwalifikowany personel w zakresie rehabilitacji. Chylę czoła i pięknie Wam wszytkim dziękuję. W sposób szczególny dziękuję mgr Panu Grzegorzowi Kijonka za wilkie serducho włożone w moją rehabilitację za efekty, które pozwoliliście mi osiągnąc dzięki Waszej ciężkiej pracy, Waszemu wielkiemu zaangażowaniu i nieprawdopodobnej wiedzy w zakresie rahabilitacji neurologicznej i wszelkeej innej. Wielki szacun, bardzo bardzo dziękuję. Pozdrawiam

napisał: Wiesława P email: Podaj e-mail data: 2010-03-11 11:41:42